Universella kommunikatörer - seriösa medium

 

11 juni kommer jag och mina fantastiska kollegor koppla oss samman och ta emot budskap från Universum. Vi arbetar som kanaler för Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser. När vi kopplar oss samman blir vi som en och samma kanal.
Ofta låter de som en källa ( sändare) även om de talar genom olika kanaler (medium) budskapen blir unikt anpassade till den grupp som samlas för att ta emot budskapen.
Missa inte detta ?

”Under denna dag kommer 8 Universella Kommunikatörer att tillsammans koppla sig samman och bjuda in sina egna universella team, och andra ljusvarelser, för att höja energierna och frekvenserna till gästerna. Gästerna kommer att bada i dessa välgörande och höjande energier och frekvenser under sessionen. Några av de Universella
Kommunikatörerna försätts i transtillstånd när de förmedlar budskap medan andra ger budskap via sina andra mediala sinnen. De Universella Kommunikatörerna kommer att ta emot kärleksfulla och hjälpande budskap till människorna i stort och även ge individuella budskap till några av gästerna.”

Varmt välkommen att delta i denna upplevelse

Anmälan och mer information:
Tid: 14:30- 17:00
Plats: Hälsa Utan Gränser, Idungatan 14, Stockholm
Pris: 350:-

https://simplesignup.se/event/91350

https://www.facebook.com/events/1849728661963898/